Indoor World Series

x februari 2023 Tilburg

Na een jaar afwezigheid zijn we terug met de Indoor World Series. Het grootste indoor wintertoernooi van Nederland. Op X februari starten we vroeg in de ochtend ons honkbaltoernooi in Sporthal T-Kwadraat, te Tilburg. Ben jij tussen de 9 en 12 jaar (pupillen), of tussen de 12 en 15 jaar (aspirant) en heb jij zin om te honkballen in de wintermaanden? Schrijf je dan nu in!

Hoe werkt het?

Bixie zal de teams samenstellen en je gaat met je team een hele dag toernooi spelen. De teams worden gecoached door ervaren instructeurs en spelers uit de hoogste Nederlandse competities.
Gedurende de dag speel je een tal van wedstrijden maar wordt er ook aandacht besteed aan extra programma. Meer over dit ‘extra programma’ houden we graag nog even geheim. Uiteraard zal er voldoende tijd voor pauze zijn.

Inschrijven

Wanneer je ingeschreven bent word je doorgestuurd naar de onze bedankpagina met hierop de betaalinformatie. Als er betaald is wordt je aanmelding voltooid. Indien dit niet gedaan is staat de aanmelding nog op vacant. De aanmelding zal dan wel in ons systeem staan, maar nog niet bevestigd zijn.

Kosten

Inschrijven gaat via bovenstaande knop en kost €40,- per persoon. Wanneer je met 5 of meer spelers uit je team komt wordt dit €35,- per persoon. Let er op dat je zowel bij de club/team kop het juiste team invult en de namen van de andere spelers vermeldt in het opmerkingen vakje.