Instructeurs

De kanjers van Bixie baseball

Koen

Dick

Gijs

Robin

CAs

Luuk

Meer over de instructeurs

Koen Postelmans

Koen is sinds 2016 instructeur bij Bixie. Hij is geboren in 2000 en is zijn honkbal carrière gestart bij Roef in Moergestel toen hij 5 jaar oud was. Hier heeft hij 7 jaar gespeeld. Op zijn 12e deed koen mee aan het NK LITTLE league hier viel hij op en werd hij gevraagd om voor Bixie te spelen. Na 5 fantastische jaren voor Bixie gespeeld te hebben mocht Koen bij Twins in de overgangsklasse komen spelen.
Na een geweldig eerste jaar en een goede prestatie bij BATC waar hij de Cy Young award won (best pitching performance) viel hij op bij de coaching staff van het eerste team. Aan het einde van dit seizoen mocht hij dan ook zijn officiële debuut maken voor Twins in de hoofdklasse als startende werper. Na een fantastische debuut kreeg Koen de kans om vast in het 1ste team te spelen. Momenteel is Koen hier één van de 3 startende werpers. na dit behaald te hebben is Koen zijn volgende doel om uit te mogen komen voor het Nederlands team onder 23.

Ben van Dulken

Ben is al een aantal jaren één van de instructeurs van Bixie. Ben is niet meteen begonnen met honkballen, maar is op 10-jarige leeftijd begonnen bij de Ducks in Boxtel. Op 14-jarige leeftijd is Ben als instromer in het 2e jaar van het Bixie programma ingestroomd. Uiteindelijk heeft Ben 3 jaar in het Bixie programma meegedraaid en is daarna doorgestroomd naar het overgangsklasse team van Twins uit Oosterhout. Toen Ben bij Bixie speelde werd hij ook uitgenodigd om mee te spelen bij de Hamburg Stealers. Met dat team speelde Ben mee in het toernooi om het kampioenschap. Met dit team werd op het toernooi een 4e plaats behaald. Bij Twins heeft Ben nu een aantal jaren achter de rug zitten in de overgangsklasse, met als doel om nog te kunnen spelen in de hoofdklasse.

Scroll naar boven