Meitour

trainingsdagen bij verschillende verenigingen

tot de start nog:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Meitour 2023:
1 mei: Mulo helmond
2 mei: Gryphons
3 mei: NTB
10-14 uur

In de meivakantie organiseert Bixie trainingsdagen bij verschillende verenigingen. Onze ervaren trainers komen naar de vereniging en zorgen voor een fantastische dag met leuke, dynamische en specialistische trainingen voor jonge beeballers tot ervaren junioren. We sluiten een trainingsdag traditioneel af met een onderlinge wedstrijd waar de kids kunnen laten zien wat ze geleerd hebben. Oftewel, een hele dag heerlijk honkballen in de meivakantie!

Ook dit jaar zullen we met veel instructeurs van hoofd- en overgangsklasse niveau aanwezig zijn om er voor te zorgen dat jij extra goed kan werken aan jouw honkbalskills.

Wat kun je verwachten?

We starten de dag om 10:00 uur. Nadat we kort met elkaar kennis gemaakt hebben starten we direct met de warming up. Hierna starten we met de slag- en positietraining. Hiervoor geef je op of je graag als pitcher, catcher of fielder meedoet. Uiteraard is er voldoende tijd voor een spel! Nadat we geluncht hebben maken we de training af en focussen we ons op andere delen van het honkbal. We sluiten de dag altijd af met een wedstrijd waarin jij kunt laten zien wat je allemaal geleerd hebt. Zien we je dan?

Meitour bij jou op de vereniging?

De Meitour is leuk om aan mee te doen maar ook leuk om te hosten. Bixie is elk jaar weer op zoek naar verenigingen waar we een dag te gast mogen zijn en de accommodatie mogen gebruiken. In de afgelopen jaren waren we in o.a. Cuijk, Rosmalen, Oosterhout, Nijmegen en Sittard. Wil jij graag dat Bixie in de meivakantie bij jouw club langskomt? Mail dan naar evenementen@bixiebaseball.com

Scroll naar boven